Peste 5 milioane de lei alocaţi pentru construirea unui sistem de alimentare cu apă într-o comună din Botoşani

retea apa, lucrari, stiri, botosaniPeste cinci milioane de lei au fost alocaţi pentru construirea unui sistem de alimentare cu apă într-o comună din judeţul Botoşani. Este vorba de comuna Hăneşti, care a beneficiat de finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală pentru înfiinţarea reţelei de apă în satele Hăneşti şi Slobozia.

Cei 5,6 milioane de lei prevăzuţi în contractul de finanţare vor fi cheltuiţi pentru servicii de proiectare tehnică şi execuţie lucrari pentru obiectivul de investitii „Sistem de alimentare cu apa in satele Hanesti si Slobozia Hanesti, comuna Hanesti, judetul Botosani”.

like facebook, stiri, botosaniPractic, se va face un racord la statia de pompare de pe conducta de aductiune Stefanesti-Saveni, racord cu lungimea de 1360 m. De asemenea, va fi construită o gospodărie de apă cu statie de clorinare, rezervor înmagazinare cu un volum de 200 mc si camera de vane, dar şi o reţea de distribuţie cu lungimea de 17.437 ml, cu peste 400 de branţamente.

Primăria Hăneşti a scos, deja, la licitaţie lucrările de proiectare şi execuţie.

One thought on “Peste 5 milioane de lei alocaţi pentru construirea unui sistem de alimentare cu apă într-o comună din Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *