Contractul de finanțare al proiectului „Parc Regional Cornişa”, din nou prelungit. Vezi care obiective au fost finalizate și când ar trebui făcută recepția!

cornisa, parc de agrement, santier, stiri, botosaniContractul de finanțare al proiectului „Parc Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa” a fost prelungit pentru a cincea oară. Reprezentanții Primăriei au venit, joi, cu un proiect de Hotărâre de Consiliu Local prin care au solicitat prelungirea contractului de finanțare a proiectului cu încă două luni.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a motivat că lucrările sunt aproape de final, însă cele două luni sunt necesare pentru obținerea avizelor de funcționare.

like facebookPiscina acoperită este realizată 100%, bazinele exterioare de agrement și amenajare plajă-95%, patinoar executat 100%, terenuri de sport și vestiare-100%, locuri de joacă-100%, amenajări alei pietonale și parcări-99%, amfiteatru-100%, heleșteu și râu rafting-100%, drumuri acces 99%, asigurare utilități; alimentare cu  apă-100%, retele termice-100%, rețele electrice-100%, rețeua de iluminat 98%, canalizare-99%, amenjare teren împăduriri-100%.

Punerea în funcțiune a obiectelor și recepția trebuie să se realizeze până pe 30 iunie.

 

4 thoughts on “Contractul de finanțare al proiectului „Parc Regional Cornişa”, din nou prelungit. Vezi care obiective au fost finalizate și când ar trebui făcută recepția!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *