Mai multe patrule mixte jandarmi-polițiști în zona școlilor din județul Botoșani

politist si jandarmPaza în zona unităților de învățământ din Botoșani a fost întărită. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi, în primele cinci luni ale anului în curs a crescut numărul patrulelor mixte destinate menţinerii ordinii publice în zona instituţiilor de învăţământ, în mediul rural, precum şi a celor executate împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare.

like facebookÎn intervalul de referinţă au fost constituite 2114 patrule mixte, faţă de 2075 în aceeași perioadă a anului trecut.

Media zilnică a patrulelor mixte constituite a fost de 16 patrule, fiind folosiţi în medie 32 de jandarmi/zi, care au acţionat în zona instituţiilor de învăţământ avute în competenţă, şi anume: în municipiul Botoşani: Liceul Pedagogic „N. Iorga”, Liceul Tehnologic „Elie Radu”, Liceul Tehnologic „Petru Rareş”, Şcoala Gimnazială nr. 3.

În municipiul Dorohoi: Liceul „Regina Maria”, Şcoala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu”, Şcoala Gimnazială „A.I. Cuza”; în oraşul Darabani: Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir”, iar în oraşul Săveni: Liceul Teoretic „Dr. Mihai Ciucă”, Şcoala Gimnazială ” Nr.1.

Misiunea de menţinere a ordinii publice a constituit o prioritate pentru Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani, înregistrându-se o creştere de 16,28% pe acest segment de activitate, în contextul în care şi numărul numărul misiunilor de asigurare a ordinii şi siguranţei publice  a crescut cu un număr de 58 de misiuni”, a menționat Cristian Onofrei, șeful IJJ Botoșani.

 

One thought on “Mai multe patrule mixte jandarmi-polițiști în zona școlilor din județul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *