FOTO Concursul de desene ,,Teatrul Mihai Eminescu văzut prin ochi de copil’’ și-a desemnat câștigătorii

concurs de desene, costel lupascu, stiri, botosaniVineri, 1 iunie în Parcul Mihai Eminescu din Municipiul Botoșani a avut loc premierea câștigătorilor concursului de desene ,,Teatrul Mihai Eminescu văzut prin ochi de copil” organizat la inițiativa Cabinetului Parlamentar a Deputatului Costel Lupașcu. În urma jurizării celor peste 250 de lucrări înscrise, au fost desemnați câștigătorii. Cei 250 de participanți au provenit din 12 unități de învățământ distincte din Municipiul Botoșani. Premiile acordate în cadrul concursul de desene  fiind următoarele: Locul 1 – 1x Bicicletă; II. Locul 2 – 1x Tabletă; III. Locul 3 – 10 x Colecții cărți, precum și numeroase mențiuni.

Concursul a avut drept scop implicarea elevilor botoșăneni într-un exercițiu artistic prin care își pot exprima viziunea despre cum poate arăta Teatrul Mihai Eminescu după restaurare și consolidare. Considerăm că în Anul Centenarului trebuie să ne gândim la un lucru esenţial pentru noi toţi, de aceea trebuie să respectăm și să promovăm simbolurile locale.

concurs de desene, costel lupascu, stiri, botosani,,Ziua Copilului este o zi a bucuriei, a speranţei, a încrederii în viitor. Ei sunt cei care ne oferă motivele de a merge mai departe, de a continua lupta pentru a crea o lume mai bună. Sinceritatea, puritatea, voia bună şi surâsul gingaş al copiilor sădesc în noi speranţa de mai bine. Totodată, implicarea tinerilor în activitățile și proiectele locale reprezintă o practică desăvârșită deja în statele civilizate. Cred că societatea are un rol hotărâtor în formarea generațiilor de mâine, dar noi avem datoria să le oferim un prezent mai bun ! De aceea, prin implicarea elevilor botoșăneni într-un exercițiu artistic prin care își pot exprima viziunea despre cum poate arăta Teatrul Mihai Eminescu după restaurare și consolidare, putem pune bazele dezvoltării principiilor unei societăţi echilibrate, în care fiecare are şansa de a contribui în mod activ şi continuu la bunul mers al comunităţii. Nu în ultimul rând, pentru că Ziua Copilului este ziua viitorului, urez la mulţi ani sănătoşi şi fericiţi tuturor copiilor şi părinţilor lor!’’, a spus organizatorul concursului, deputatul Costel Lupașcu.

Inspiraţia şi creativitatea nu au lipsit în rândul tinerilor, aşa încât toți copiii și nu numai au fost invitați astăzi 1 Iunie, până la ora 16.00, în Parcul Mihai Eminescu, zona rondului cu statui, la vernisajul expoziției de pictura ,,Teatrul Mihai Eminescu văzut prin ochi de copil’’.

concurs de desene, costel lupascu, stiri, botosaniconcurs de desene, costel lupascu, stiri, botosani

One thought on “FOTO Concursul de desene ,,Teatrul Mihai Eminescu văzut prin ochi de copil’’ și-a desemnat câștigătorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *