Tânăra de 18 ani, care a murit în accidentul de pe DN 2, și-a prevestit moartea. Mesajul tulburător transmis înainte de tragedie

georgiana, moarta in accidentTânăra în vârstă de 18 ani, care a murit în accidentul produs marți pe DN2, între localități Bălcăuți și Siret, și-a prevestit moartea. O arată mesajul tulburător postat de Georgiana înainte de cumplitul accident.

Mesajul conține poezia Plumb a lui George Bacovia.

Dormeau adânc sicriele de plumb,
Și flori de plumb și funerar veșmânt,
Stam singur în cavou și era vânt..
Și scârțâiau coroanele de plumb.

Dormea întors amorul meu de plumb
Pe flori de plumb, și-am început să-l strig-
Stam singur lângă mort… și era frig…
Și-i atârnau aripile de plumb”

like facebook, suceava, news, stiriPotrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în afara orașului Siret, un tânăr de 19 ani, din comuna Bălcăuți, a intenționat să efectueze un viraj la stânga, moment în care, a fost lovit în partea din spate de autocarul condus în aceeași direcție de un bărbat de 59 de ani, de cetățenie bulgară, fiind proiectat pe celălalt sens de mers, unde, a intrat în coliziune cu autotrenul condus de un bărbat de 56 de ani, cetățean ucrainean.
Din accident, a rezultat decesul unei tinere de 18 ani, din judeţul Botoșani, pasageră în autoturism şi rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Cei trei conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

One thought on “Tânăra de 18 ani, care a murit în accidentul de pe DN 2, și-a prevestit moartea. Mesajul tulburător transmis înainte de tragedie

  1. Galgara ieftina!
    Parerea mea, personala este ca nu s-a incadrat corect ptr a vira la stinga si soferul autocarului l-a acrosat!
    Infrastructura frumoasei noastre patrii a ramas la nivelul anilor ·70,iar educatia rutiera…e inexisteta!
    Scolile de soferi si…implicit cadrele de examinare se preocupa doar de partea financiara,doar e economie de piata!!
    Cu cit mor mai multi cu atit mai bine ptr persoanele responsabile,deoarece au mai mult acces la fondurile publice(ptr asi finaliza investitiile particulare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *