FOTO Microbuz blindat cu peste 27.400 de pachete cu ţigări, reţinut de poliţiştii de frontieră. Ce a motivat șoferul!

tigari microbuz 1Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au descoperit 548.180 ţigarete de contrabandă pe care un cetăţean român le transporta disimulat într-o autoutilitară transport marfă, cu scopul de a le comercializa pe piaţa neagră de desfacere.

 În data de 30 mai, polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au organizat și desfășurat o acțiune specifică în zona de responsabilitate.

Astfel, în cadrul acțiunii desfășurate, pe raza localității de frontieră Silişcani, județul Botoşani, a fost oprită pentru control o autoutilitară marca VW, înmatriculată în România, condusă de cetăţeanul român Lucian T., în vârstă de 54 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

Având în vedere faptul că în momentul în care a fost oprit de poliţiştii de frontieră, bărbatul a început să aibă un comportament nefiresc, cu semne vizibile de agitaţie, polițiștii au condus autoutilitara la sediul STPF Botoşani pentru verificări. În urma controlului, în pereţii şi plafonul maşinii au fost descoperite disimulate 548.180 ţigarete marca Plugaru şi Ritm, de provenienţă R. Moldova.

like facebook, stiri, botosaniLa cercetări, bărbatul a declarat că a preluat autoutilitara din Ştefăneşti, de la un cetăţean moldovean, care i-a promis suma de 500 de euro pentru a transporta maşina în municipiul Botoşani.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul folosit la activitatea infracţională precum şi ţigaretele descoperite, cu o valoare estimată de peste 341.000 lei. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

tigari microbuz

tigari microbuz 3jpg

tigari microbuz 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *