Bărbat buzunărit în timp ce dormea pe o bancă. Hoțul, prins de jandarmi

masina jandarmiUn bărbat care a aţipit în această dimineaţă, în jurul orei 05.20, pe o bancă din apropierea Pieţei Centrale din municipiul Botoşani, a fost buzunărit de un tânăr în vârstă de 20 de ani. Sustragerea telefonului mobil din buzunarul pantalonilor l-a trezit din somn pe proprietarul acestuia, care a încercat să-l prindă pe tânăr, dar nu a reuşit, cel din urmă fugind în direcţia străzii Mihail Kogălniceanu.

like facebookUn echipaj de jandarmi care patrula în zonă a fost sesizat de bărbatul rămas fără telefon, acesta furnizându-le oamenilor legii semnalmentele fugarului.

Jandarmii l-au depistat pe făptuitor în apropierea bisericii Vovidenia, în urma controlului corporal executat fiind găsit telefonul sustras cu câteva minute mai devreme.

Smartphone-ul în valoare de aproximativ 400 de lei a fost restituit, iar tânărului care a încercat să profite de oboseala proprietarului i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, dosarul urmând a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea soluţionării.

One thought on “Bărbat buzunărit în timp ce dormea pe o bancă. Hoțul, prins de jandarmi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *