Copiii, invitați de pompieri să participe la misiunea de salvare a ursulețului „Daisy” și a cățelușului „Aky”.

pompieri 1 iuniePe 1, 2 și 3 iunie 2018, pompierii botoșăneni îi invită pe toți copiii să participe la misiunea de salvare a ursulețului „Daisy” și a cățelușului „Aky”.

like facebook, stiri, botosaniLocul de desfășurare a intervenției este Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani, în fața Muzeului Județean Botoșani, între orele 09.00 – 13.00.

La misiune va participa și pompierul Sam, care a reușit să ajungă în mijlocul copiilor din Botoșani cu ajutorul specialiștilor de la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” Botoșani.

          Pentru salvarea ursulețului „Daisy” și a cățelușului „Aky”, micii salvatori vor avea de parcurs un traseu care implică trecerea printr-un tunel, urcarea pe un tobogan, alergarea printre jaloane și stingerea unui incendiu imaginar.

Pe timpul intervenției, copiii vor fi îmbrăcați în costume de protecție, puse la dispoziție de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani.

„1 Iunie în siguranță alături de pompierii botoșăneni!” este o activitate interactivă, cu rol educativ în domeniul situațiilor de urgență și va fi realizată cu sprijinul Direcției Servicii Publice Sport și Agrement din cadrul Primăriei Municipiului Botoșani, Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” Botoșani, Societății Naționale de Crucea Roșie – Filiala Botoșani și Fundației pentru SMURD.

One thought on “Copiii, invitați de pompieri să participe la misiunea de salvare a ursulețului „Daisy” și a cățelușului „Aky”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *