Gestul inconștient al unei femei! A băut fără limite și a urcat la volan, iar apoi a dat cu mașina peste un pieton

accident, dorohoi, stiri, botosani Gest inconștient al unei femei de 58 de ani, care a urcat băută bine la volan și a dat cu mașina peste un pieton. Șoferița se deplasa cu autoturismul pe raza comunei Hilişeu Horia, iar în timpul mersului surprinde şi accidentează un bărbat de 29 de ani, care circula în calitate de pieton pe partea dreaptă a drumului, în acelaşi sens de mers.

În urma impactului, pietonul a suferit vătămări corporale, fiind transportat la spitak pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

like facebook, stiri, botosaniConducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultând valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condusă pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Femeia este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

2 thoughts on “Gestul inconștient al unei femei! A băut fără limite și a urcat la volan, iar apoi a dat cu mașina peste un pieton

  1. …nici respectivul pieton nu se deplasa regulamentar,din cate stiu se merge pe partea stanga a drumului in calitate de pieton,dar deh…nici bauta la volan n-ai ce sa cauti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *