Ștefan Bălăucă, singurul din țară care a luat Bacalaureatul olimpicilor cu 10

stefan balauca 1Ștefan Bălăucă, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani, este singurul candidat cu media 10 la Bacalaureatul olimpicilor din acest an. Elevul botoșănean a fost singurul din țară căruia i s-au echivalat toate cele trei probe, respectiv matematică, fizică și română, cu rezultatele obținute la olimpiadele internaționale și singurul care a pr0movat bacalaureatul special cu media 10.

like facebookLa matematică i-a fost echivalat rezultatul obținut la Olimpiada de Matematică de juniori din 2015, la română rezultatul de la Olimpiada Internațională de Lingvistică din 2017, iar la fizică rezultatul la Olimpiada Internațională de Fizică a Țărilor din Asia, care a avut loc în acest an.

În total, Ștefan are la activ șase titluri internaționale, atât la olimpiade în domeniul științelor, cât și la lingvistică.

Ștefan Bălăucă fost deja admis la Trinity College din Cambridge, profilul științe.

3 thoughts on “Ștefan Bălăucă, singurul din țară care a luat Bacalaureatul olimpicilor cu 10

  1. Il compatimesc,numai viata de om normal nu mai are acest om. Vezi Eminescu si altii care de la atata stiinta dupa o varsta au cam dat in nebunie.

  2. Felicitari, copile!
    Esti un model minunat pentru copiii zilelor noastre, intr-o lume in care, se pare, lenea, delăsarea, nepasarea sunt virtuți iar performanța, calitatea, perseverența,dăruirea sunt compătimite.
    Succes in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *