Polițist condamnat pentru că a dat mai multe palme unui tânăr care era bănuit de un viol

politist cu spatele, stiri, botosaniUn polițist din Botoșani, care adat mai multe palme unui tânăr, a fost condamnat, definitiv, de judecătorii Curții de Apel Suceava pentru purtare abuzivă. Este vorba de agentul Remus Florin Redinciuc din cadrul Poliţiei Municipiului Dorohoi, care a primit o pedeapsă de un an, o lună şi zece zile de închisoare cu suspendare sub supraveghere, perioada de supraveghere fiind de doi ani.

Polițistul botoșănean a fost condamnat inițial, în luna februarie a acestui an, de Judecătoria Dorohoi, însă a făcut apel la această sentință. Miercuri, instanța suceveană a respins apelul și a menținut condamnarea judecătorilor dorohoieni.

like facebook, stiri, botosaniPe durata termenului de supraveghere, inculpatul are obligaţia să frecventeze unul dintre programele de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate, apreciat ca adecvat de către Serviciul de probaţiune Botoşani”, au decis judecătorii.

curtea-apel-suceavaDe asemenea, „inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, la Primăria mun. Dorohoi, jud. Botoşani sau la Muzeul Memorial „George Enescu” Dorohoi”.

Agentul Florin Remus Redinciuc a fost găsit vinovat în dosarul în care a fost acuzat că l-ar fi lovit pe Gabriel- Remus Şipurel, un tânăr care a fost crescut într-un centru de plasament și care era bănuit de comiterea unui viol. Acum, el va trebui să îi plătească victimei sale daune morale de 500 de lei.

One thought on “Polițist condamnat pentru că a dat mai multe palme unui tânăr care era bănuit de un viol

  1. Mult prea aspra pedeapsa… inchisoare cu suspendare pentru niste palme?!
    Unde o sa se ajunga, sa le dea amenda daca se uita urat la suspect? Exces de zel din partea judecatorilor, dar la ce sa te astepti, doar sunt bugetari, nu e nevoie sa gandeasca prea mult… .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *