Razie într-o comună din Botoșani! Zeci de persoane legitimate și mașini verificate. Ce au descoperit polițiștii!

razie politie rutiera trafic botosaniPoliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani au efectuat, sâmbătă, o acţiune pe raza comunei Rădăuţi Prut, pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă comise în zona unităţilor de alimentaţie publică şi a activităţilor ilicite de comerţ.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost legitimate 38 de persoane şi verificate 12 autoturisme, respectiv 11 puncte de lucru ale unor agenţi economici.

Poliţiştii au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale a căror valoare depăşeşte 40.000 de lei.

like facebook, stiri, botosani Astfel, la o unitate economică a fost depistat administratorul de 24 de ani, care deţinea în vederea comercializării produse (ţigarete, alcool, produse alimentare) fără a avea documente justificative. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990 cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, bunurile în cauză fiind confiscate de poliţişti.

2 thoughts on “Razie într-o comună din Botoșani! Zeci de persoane legitimate și mașini verificate. Ce au descoperit polițiștii!

  1. Pe la magazinele chinezesti din Botosani cand trece ANAF ul. Nu dau niciodata bon fiscal si nu am aizit sa fie niciodata sanctionati. Alooo, Anaf ul treceti si pe la chinezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *