Flutur, după ce a anunțat că banii pentru subvenția la căldură au fost epuizați: Nu o să-mi fac probleme mari pentru colegii de la Modern Calor

modern calor botosaniPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, sfătuiește conducerea societății Modern Calor să caute noi consumatori, în special din mediul privat și instituții publice, și să nu aștepte subvenția de la Primăria Botoșani. Flutur susține că 51% din veniturile societății sunt din vânzare energie termică, iar 49% din venituri sunt din vânzare de energie electrică.

like facebook, stiri, botosaniDacă noi nu făceam acel proiect de reabilitare a centralei termice, proiect de succes, nu mai avem o problemă. Dar închipuiți-vă că rămâneam pe CET-ul vechi și nu câștigam decât din vânzarea de energie termică. Nu o să-mi fac probleme mari pentru colegii de la Modern Calor, numai că ei iau în calcul numai ce vând la energia termică. O să-i sfătuiesc să încaseze ăia 7 milioane lei creanțe de la populație, o să-i sfătuiesc să-și caute noi consumatori , și consumatori din mediul privat și din partea instituțiilor, pentru că deja cei care îi avem sunt agenți economici importanți care sunt mulțumiți de servicii. Modern Calor va avea o gură mare de oxiogen în momentul în care va funcționa parcul Cornișa, pentru că vor lua bani de acolo”, a menționat Flutur.

Primarul a anunțat la începutul acestei săptămâni că banii pentru subvenția la căldură au fost epuizați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *