Polițiștii rutieri, prezenți la o grădiniță din municipiul Botoșani

politie rutiera copiiPoliţiştii rutieri au continuat activităţile preventive din cea de-a cincea zi a Săptămânii prevenirii criminalităţii, în încercarea de a contribui la dezvoltarea unui comportament rutier responsabil şi de a preveni astfel în viitor victimizarea acestora prin accidente de circulaţie.

Poliţiştii au fost în data de 25 mai în mijlocul copiilor de la Grădinița cu program prelungit nr. 19 Botoşani.

like facebook, stiri, botosaniCum să se angajeze în traversarea străzii, cunoaşterea semnalizării rutiere destinate pietonilor, locurile unde se pot juca în siguranţă au fost câteva dintre noţiunile pe care poliţiştii au dorit să le transmită copiilor. Copiii au fost interesaţi să afle de la ce vârstă pot circula pe stradă cu bicicleta, precum şi care este momentul în care pot fi pasageri pe locul din dreapta şoferului.

Copiilor le-au fost prezentate materiale video cu recomandări şi teme de educaţie rutieră, discuţiile având caracter interactiv. Poliţiştii au promis că se vor întoarce mereu în mijlocul lor pentru a discuta, având convingerea că o întâlnire de acest tip previne o întâlnire mai puţin plăcută la sediul secţiei de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *