Locuri de parcare în zone importante din municipiu, scoase la licitație. Vezi unde!

loc parcare concesionatPrimăria Botoşani va organiza o nouă licitaţie publică deschisă, pentru rezervarea locurilor de parcare neplătite pentru anul 2018. Acțiunea va avea loc pe 6 iunie, ora 10, la sediul de la Casa Cărții.

like facebook, stiri, botosaniPotrivit viceprimarului municipiului Botoșani, Marian Murariu, vor fi scoase la licitație locurile de parcare din perimetrul: Calea Națională 38–52, Ștefan Luchian 1-18, Armoniei, Bulevardul M. Eminescu 35–53, Aleea. Maxim Gorki, Aleea. Rapsodiei, Aleea. Crizantemelor, Aleea. Unirii, Cuza Vodă 2, O.Băncilă 9, Al. Arcului, Șt. Luchian; – Calea Națională 45-79, Aprodu Purice, Împărat Traian, G-ral. Ghe. Avrămescu, Grivița, Dreptății, Aleea Decebal, Vâlcele, P.Tineretului, Gării; – Calea Națională 66-105, Poștei, Ghe. Filipescu, Călugăreni, D. Negreanu, I.Pillat, Armeană, Marchian, Independenței, Săvenilor, Alba – Iulia, T.Vladimirescu, Al. Donici.

Preţul de pornire la licitaţie este de 131 lei/an, pentru persoane fizice la nivelul anului 2018.

Pot depune cereri de înscriere la licitaţie persoanele fizice care locuiesc în raza parcării, deţin autovehicul proprietate personală şi nu deţin garaj în municipiul Botoşani. Durata de rezervare este până la 31 decembrie 2018, cu posibilitate de prelungire. Cererile de înscriere la licitaţie pot fi depuse până la ora 12 în data de 5 iunie 2018. Acesta este doar o primă etapă a licitației. Pentru locurile rămase libere, se va organiza o a doua licitație”, a declarat Murariu.

Taxa de participare la licitaţie 10 lei. Din aproximativ 8000 de locuri de parcare din municipiul Botoșani au fost copncesionat în jur de 6.500 de locuri de parcare. Au rămas nerezervate în jur de 1500 locuri, marea majoritate în cartierele mărginașe.

One thought on “Locuri de parcare în zone importante din municipiu, scoase la licitație. Vezi unde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *