FOTO Accident la intersecția dintre Calea Națională și strada Octav Onicescu din Botoșani. O mașină a fost proiectată pe trotuar

accident calea nationala, stiri, strada octav onicescu , botosaniUn accident soldat cu pagube materiale însemnate a avut loc, joi seară, la intersecția dintre Calea Națională și strada Octav Onicescu din Botoșani.

Două autoturisme, un Volkwagen și un Audi, s-au ciocnit, iar una dintre ele a fost proiectată pe trotuar, fără a face victime nici în rândul pasagerilor din mașini, nici în rândul pietonilor care ar fi putut să se afle pe trotuar. În schimb, autoturismul care a urcat pe trotuar a distrus un semafor electric.

like facebook, stiri, botosaniAccidentul s-a produs pe fondul unei neacordări de prioritate. Un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unui Audi, care circula pe Octav Onicescu, dinspre Bulevardul Mihai Eminescu spre Calea Națională, ajunge în intersecția cu Calea Națională și nu acordă prioritate unui autoturism Volkswagen, condus de un tânăr de 23 de ani, care se deplasa regulamentar dinspre Stadion spre strada Cuza Vodă.

În urma impactului, Audi, al cărui șofer este începător, lovește stâlpul semaforului și se oprește pe trotuar.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *