FOTO Un tânăr din Botoșani deține cele mai frumoase jante auto. El a luat trofeul la o competiție de profil

botosani, stiri, cele mai frumoase jante, best rims, drag & expoUn tânăr din Botoșani a fost premiat la categoria Best Rims, cea care desemnează cele mai frumoase jante auto, în cadrul concursului Drag & Expo Vatra Dornei, care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute pe aerodromul Floreni din Dorna Candrenilor.

Daniel Andrei Colac, care are 23 de ani, a câștigat marele trofeu pentru jantele montate pe autoturismul său, un Audi A4 B6 Avant din 2003 cu multiple modificari.

like facebook, stiri, botosaniEste vorba despre un set de jante foarte rar intalnit, fiind doar cateva seturi in europa in specificatiile pe care le au. Jantele sunt modulare din trei piese cu buza din radinox. Sunt produse de Ronal ACT SX3 pe 18„, susține câștigătorul premiului la Secțiunea Expo.

La întrecere au participat aproximativ 50 de mașini din întreaga țară, botoșăneanul primind premiul I.

Citește și: FOTO & VIDEO Un botoșănean a câștigat un concurs național de accelerare la volanul unui BMW E30

botosani, stiri, cele mai frumoase jante, best rims, drag & expobotosani, stiri, cele mai frumoase jante, best rims, drag & expobotosani, stiri, cele mai frumoase jante, best rims, drag & expobotosani, stiri, cele mai frumoase jante, best rims, drag & expobotosani, stiri, cele mai frumoase jante, best rims, drag & expo

2 thoughts on “FOTO Un tânăr din Botoșani deține cele mai frumoase jante auto. El a luat trofeul la o competiție de profil

  1. Sa veniti sinla urmatoarea etapa ce va avea loc in august sau septembrie, o sa fie si mai frumos!@;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *