Reacția antrenorului FC Botoșani după izbucnirea lui Iftime la meciul cu Chiajna. „Nu am supărat pe nimeni”

costel enachePatronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, a ieșit la atac și i-a desființat pe Costel Enache și pe jucătorii săi după înfrângerea surprinzătoare cu Concordia Chiajna, scor 0-1.

Îmi este rușine de oameni. Dacă astăzi m-ar fi chemat Costel Enache, îmi rupeam carnetul de antrenor! La ce a făcut FC Botoșani astăzi, oricare dintre jucători, nu contează cum îi cheamă, trebuie să-și rupă carnetul!”, spunea atunci Iftime.

like facebook, stiri, botosaniAntrenorul FC Botoșani, Costel Enache, spune însă că nu există o situație de tensiune la club în urma declarațiilor făcut de Iftime.

Nu am supărat pe nimeni, nu an jignit pe absolut nimeni. Eu întotdeauna am fost un om de comunicare, un om cu care se poate vorbi. […] Sentimente mai bune….eu așa am fost deschis și cred că am vorbit neintenționat în tot ceea ce am făcut. Sentimentele au fost bune întotdeauna. Eu sunt om de club, eu sunt crescut într-un club. În momentul în care simt că nu pot ajuta sau în momentul în care chiar încurc nu soarta mea e importantă. Noi suntem simpli soldați într-o armată, mică, dar o armată. Nu de mine e vorba aici, vorbim de un club. Atâta timp cât nu pot ajuta nu are rost să stau acolo sub nicio formă”, a declarat Enache.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *