Costel Enache, înaintea meciului cu ACS Poli: Ne gândim doar la noi, nu avem ambiții de a ajuta sau de a încurca pe cineva

stiri, botosani, stiri din botosani, costel enacheFC Botoșani întâlnește joi, de la ora 21.00 echipa ACS Poli Timișoara, iar oficialii clubului botoșănean se așteaptă la o foarte mare determinare din partea echipei adverse. Antrenorul FC Botoșani, Costel Enache, susține că va aplica un sistem care până acum a ajutat foarte mult echipa pe partea ofensivă, care va duce la un joc mai dinamic.

„Ne gândim doar la noi, nu avem ambiții de a ajuta sau de a încurca pe cineva. Obiectivele sunt doar pentru drumul nostru, pentru echipa noastră, pentru fiecare dintre noi. E un joc, și în contextul etapei care urmează, e un joc care poate consolida poziția a doua în clasament și atunci trebuie să fim concentrați și maxim din ceea ce putem face să aducem pe teren joi seară”, a spus Enache.

like facebook, stiri, botosaniAntrenorul FC Botoșani recunoaște că va fi un meci greu întrucât Timișoara e „în poziția de totul sau nimic în acest moment”. 

„Cred că vom întâlni o echipă foarte motivată, o echipă care va irosi toată energia în jocul de joi. Au și o motivație destul de importantă, dar și noi trebuie să echilibrăm partea asta mentală de atitudine și dorință și determinare”, a adăugat antrenorul.

Enache spune că mai sunt trei jocuri cu o  importanță majoră pentru echipă.

„Vorbim de un obiectiv: menținerea locului doi în playout și atunci vreau ca toți să ne gândim la ceea ce avem de făcut pe teren nu la vacanță”, a spus Enache.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *