„Lucrările de modernizare pentru drumul Botoșani-Târgu Frumos au fost scoase la licitație”, anunţă senatorul Federovici

harta drum botisani tg frumosPreședintele PSD Botoșani, Doina Federovici a anunțat astăzi că procedura de licitație pentru lucrările de modernizare a drumului Botoșani-Târgu Frumos a fost publicată în SICAP.

„S-a dat startul pentru cea mai importantă investiție de infrastructură a județului nostru pe care ne-am asumat-o la începutul acestui mandat, modernizarea drumului DN 28B, Botoșani-Târgu Frumos. Cel mai important este faptul că nu am abandonat și am urmărit pas cu pas realizarea acestui proiect, așteptat de toți botoșănenii de foarte mult timp. Așa vom face și în continuare până la finalizarea lucrărilor. Mulțumesc colegilor din Parlament și din Guvern pentru susținerea pe care ne-au acordat-o în realizarea acestui demers”, a declarat Doina Federovici.

like facebook, stiri, botosaniObiectivul de investiții „Proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări-Modernizare DN-28B Botoșani-Târgu Frumos” este în valoare de 365,9 milioane de lei cu o durată de realizare de 24 de luni. Prin realizarea acestui proiect vor fi reabilitați 76 de kilometri de drum național.

Județul nostru a suferit prea mult din cauza drumurilor deteriorate. Ne-am luat angajamentul ca în acest mandat să refacem infrastructura rutieră de pe plan local. Aceasta este principala noastră prioritate și demonstrăm că ne ținem de cuvânt și realizăm ceea ce am promis. La sfârșitul anului trecut au fost alocate 73 de milioane de euro pentru reabilitarea a 107 km de drumuri judeţene. În același timp, sunt în derulare procedurile de realizare a investițiilor pentru infrastructura rutieră prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua, cu o valoare de 213 milioane lei pentru 38 de drumuri municipale, orășenești și comunale. De asemenea, sunt prevăzute 87 milioane lei pentru modernizarea a 6 drumuri județene care traversează 11 localități. Acum urmează să înceapă lucrările pe segmentul Botoșani-Târgu Frumos. Așadar, suntem consecvenți. Botoșănenii merită să aibă acces la o infrastructură civilizată și modernă”, a subliniat vicepreședintele PSD.

3 thoughts on “„Lucrările de modernizare pentru drumul Botoșani-Târgu Frumos au fost scoase la licitație”, anunţă senatorul Federovici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *