Doi elevi, bătuți de un părinte în incinta unei școli din municipiul Botoșani. Anchete ale IȘJ și Poliției și amendă uriașă din partea jandarmilor

elev batutDoi elevi au fost bătuți de un părinte chiar în incinta unei unități de învățământ din municipiul Botoșani. Cei doi elevi ai Școlii ”Elena Rareș” din Botoșani se jucau cu o minge în timpul orei de sport , iar la un moment dat a intervenit în joaca acestora și o fetiță de clasa VI-a. După ce băieții un schimb de replici, eleva și-a chemat mama ca să facă dreptate.

like facebookAcesta a venit imediat la școală și a început să-i agreseze pe cei doi elevi de clasa VIII-a. În urma unui apel al conducerii școlii la 112, un echipaj de jandarmi s-a deplasat la Școala 8 din Botoșani, însă femeia nu mai era acolo.

Ea a fost ulterior identificată și sancționată cu 4.500 lei pentru promovare de scandal, adresare de injurii și amenințări, precum și pătrundere fără aprobare în instituția de învățământ”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean spun că a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară la nivelul școlii.

Fata este problema la școală. Nu este prima dată când eleva stârnește incidente de genul acesta. Cea care a instigat la scandal a fost fetița, iar mama a venit cu tărăboi la școală. Cel mai probabil se va dispune sancțiuni prin scăderea notei la purtare a elevei. A stârnit un scandal din nimic”, a declarat Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al IȘJ.

Și Inspectoratul de Poliție Județean a deschis dosar penal în cazul femeii care i-a agresat pe elevi pentru loviore și alte violențe.

One thought on “Doi elevi, bătuți de un părinte în incinta unei școli din municipiul Botoșani. Anchete ale IȘJ și Poliției și amendă uriașă din partea jandarmilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *