O nouă ediție a Concursului interjudeţean ”Start spre performanţă”

start2Concursul interjudeţean Start spre performanţă, iniţiat şi derulat de Şcoala Gimnazială Nr. 11 Botoşani, aflat deja la cea de-a treia ediţie,  se adresează elevilor cu aptitudini şi interese deosebite pentru matematică, limba  română și limba engleză și îşi propune să antreneze elevii capabili de performanță  din clasele   II – X din școlile județului Botoșani şi din judeţele partenere.

like facebook, stiri, botosaniConcursul are ca obiectiv general promovarea ideii de competiţie şi de performanţă în studiul matematicii, al limbii române și al limbii engleze.

Pentru diciplinele limba română și matematică, concursul a avut loc în luna aprilie 2018, iar proba de limba engleză se va desfășura în data de 19 mai, fiind înscriși 514 elevi din tot judeţul Botoşani.

Consiliul Britanic Iaşi, în calitate de partener al Şcolii Gimnaziale Nr. 11 Botoşani în ceea ce priveşte administrarea examenelor Cambridge Assessment English Young Learners, oferă înscrieri gratuite la examenul YLE (2018-2019) pentru trei elevi, din rândul celor care vor obţine punctaj maxim la proba de limbă engleză.

Considerăm că, astfel, va creşte încrederea elevilor în abilitățile de comunicare în limba engleză, iar participarea la concursul Start spre performanţă le va putea oferi șansa de a profita de oportunitățile care se ivesc, pentru dezvoltarea lor personală, se arata intr-un comunicat de presa al Școlii 11 Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *