Mascații au răscolit casa unui tânăr de 29 de ani. Ce au căutat!

politia-mascati-perchezitiiMiercuri, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat o percheziţie domiciliară, în baza unui mandat emis de Judecătoria Botoşani, la locuinţa unui bărbat de 29 de ani, din comuna Lunca.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că acesta şi-a însuşit fără drept autoturismul pe care l-a achiziţionat în Austria în baza unui contract de leasing, a cărui valoare depăşeşte 12.000 de euro.

like facebookÎn urma activităţilor desfăşurate poliţiştii au identificat la locuinţa bărbatului mai multe înscrisuri în limba germană, precum şi piese componente, despre care s-a stabilit că provin de la  autovehiculul respectiv.

Pe numele acestuia a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani iar în cursul zilei de azi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz de încredere urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie procedurală.

One thought on “Mascații au răscolit casa unui tânăr de 29 de ani. Ce au căutat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *