FOTO Jandarmii au „descins” la Liceul Tehnologic „Petru Rareș”. Alte 10 unități de învățământ sunt vizate

jandarmii la scoala, stiri, botosani (2)Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani desfăşoară, în perioada 14 – 18 mai a.c., campania de prevenire „Adolescenţă fără delicvenţă” în unsprezece instituţii de învăţământ preuniversitar din Botoşani, Dorohoi, Darabani şi Săveni.

Miercuri, între orele 14.00 – 15.00, cei care au primit vizita jandarmilor au fost șaizeci de elevi de la Liceul Tehnologic „Petru Rareş” din municipiul Botoşani.

like facebook, stiri, botosaniObiectivele urmărite în cadrul campaniei sunt prevenirea săvârşirii de către elevi a unor fapte antisociale, conştientizarea elevilor cu privire la consecinţele unui comportament antisocial, îmbunătăţirea disciplinei în şcoală şi reducerea absenteismului şcolar.

jandarmii la scoala, stiri, botosani (1)Jandarmii au planificat în această săptămână nu mai puţin de 34 de întâlniri cu elevii, în cadrul acestora fiind prezentate infracţiunile şi contravenţiile care pot fi săvârşite în incinta şcolilor şi în apropierea acestora şi modalităţile de prevenire.

Elevii vor primi pliante preventive, care au fost tipărite anul trecut cu sprijinul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Botoşani şi vor avea ocazia să discute cu oamenii legii în ceea ce priveşte posibilele cazurile în care au fost implicaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *