Rădăuceanu nu mai este medic șef la Unitatea de Primiri Urgență. Cine i-a luat locul!

petre radauceanu, stiri, botosani, medic, upuMedicul Petre Rădăuceanu nu mai este medic șef la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani.

El și-a prezentat, luni, demisia din funcție, după 19 ani la conducerea UPU.

like facebook, stiri, botosaniLocul lui Rădăuceanu la șefia UPU va fi preluat de medicul Ramona Guraliuc.

Petre Rădăuceanu ocupă și funcția de consilier județean.

În primul rând aş dori să îi mulţumesc domnului doctor Rădăuceanu pentru colaborarea pe care am avut-o şi mai ales pentru tot ce a făcut la UPU. Acest serviciu a fost mult timp sinonim cu persoana dumnealui. Doamnei doctor îi urăm succes şi sperăm să colaboram cât mai bine şi cu dumneaei”, a precizat Corneliu Mihai, managerul general al SJU Mavromati.

Noul șef UPU a declarat că o onorează această funcție.

Această funcţie este o onoare şi le mulţumesc pentru încredere conducerii şi colegilor. Domnul doctor Rădăuceanu a înfiinţat acest serviciu şi va fi o misiune dificilă să preluăm munca lui şi să o ducem mai departe, însă alături de colegi şi echipa managerială sper să facem din UPU-SMURD un serviciu în continuă perfecţionare, în sprijinul bolnavilor”, a spus medicul specialist în urgenţe Ramona Elena Guraliuc, şeful interimar al UPU-SMURD.

 

One thought on “Rădăuceanu nu mai este medic șef la Unitatea de Primiri Urgență. Cine i-a luat locul!

  1. SPER ca odata cu numirea sa inceapa si instaurarea corectitudinii in upu Bt: ex: Babei sa nu mai ia din medicamentele din stoc, medicii sa aiba o atitudine conforma cu asistentii dar si cu pacientii, samd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *