Se fac înscrieri pentru un cenaclu literar adresat copiilor și adolescenților

afis cenacluRedacția Buzz lansează, luna aceasta, o nouă provocare copiilor cu talent la limba și literatura română. Adică, acei copii și tineri cărora le place să scrie poezii, eseuri, compuneri sau povești. Cenaclul literar P.A.M. (Partidul Albina Muncește), o  grupare înființată de adolescenții redacției Buzz, este o idee pentru a descoperi și a promova tinere talente literare.

“Ne dorim prin această idee să încurajăm copiii cu talent literar, să-i determinăm să scrie, să socializeze cu alți copii la fel de talentați, să schimbe impresii despre lecturile citite, să fie o pepinieră de talente noi în domeniul literaturii”, a spus Anca Biciușcă, președintele P.A.M.

Începând de luni, 14 mai și până pe data de 21 mai au loc înscrierile pentru cenaclul literar P.A.M, urmând că întâlnirile literare la care vor fi invitați periodic scriitori cunoscuți, profesori de limba română, specialiști în domeniu să se desfășoare la Biblioteca „Mihai Eminescu”. De altfel, Biblioteca “Mihai Eminescu” este partener al Asociației Buzzmedia în acest nou proiect derulat.

Înscrierile se pot face la adresa de email: [email protected]. Cei interesați vor trimite o scurtă prezentare, două creații proprii și un număr de telefon la care pot fi contactați. În cazul în care numărul solicitărilor va fi prea mare, se va purcede la o selecție pe baza creațiilor trimise.

One thought on “Se fac înscrieri pentru un cenaclu literar adresat copiilor și adolescenților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *