FOTO Mașină din Botoșani implicată într-un accident mortal. Trei mașini s-au ciocnit

accident darmanesti2O mașină din Botoșani a fost implicată într-un accident mortal care a avut loc, duminică după-amiază, pe raza localității sucevene Pătrăuți. Autoturismul, condus de Cristian Hreniuc, de 30 de ani, din Botoșani, a fost lovit puternic de un Logan după impactul dintre acesta și un Opel.

Trei persoane au fost rănite după ciocnirea a trei mașini. La locul respectiv sunt mai mulți pompieri, polițiști și cadre medicale.

like facebook, stiri, botosaniÎn ciuda manevrelor de resuscitare, o femeie de 82 de a murit. Celelalte două persoane au fost transportate la spital.

Au intervenit modulul SMURD al Detașamentului Suceava, cu o ambulanță SMURD TIM și o autospecială pentru descarcerare, și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

„Din nefericire, una dintre victime, o femeie în vârstă de 82 de ani, era în stop cardio respirator, și în ciuda manevrelor de resuscitare executate de către salvatori, aceasta a fost declarată decedată. Celelalte două victime, conștiente, au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare”, transmit reprezentanții ISU Suceava.

Accidentul s-a produs după ce Ion Andreescu, de 65 de ani, din Iași, aflat la volanul unui autoturism Opel Corsa, a intrat în depășirea unui Logan condus de un bărbat de 84 de ani, din Rădăuți, Vasile Trihuc, în care se afla și soția acestuia, de 82 de ani. Bărbatul de pe Opel și-a dat seama că nu are timp să depășească a încercat să intre înapoi pe banda sa de mers, dar între timp șoferul de 84 de ani a frânat, așa că Opelul a ciocnit Loganul în spate. După impact Loganul s-a rotit pe șosea și a intrat într-o mașină Skoda, condusă de Cristian Hreniuc, de 30 de ani, din Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *