FOTO Caravana Unirii a ajuns la Botoșani. Gestul exemplar făcut de o mireasă când a văzut autobuzele în culorile tricolorului

caravana unirii, stiri, botosani, stiri din botosani (4)Caravana Unirii a ajuns, sâmbătă, la Botoșani. Trei autobuze personalizate în culorile drapelului național, în care se aflau voluntari unioniști de pe ambele maluri de Prut, au ajuns la Botoșani.  Participanții colectează semnături în vederea revizuirii Constituției României, care să pregătească terenul pentru unirea cu Republica Moldova.

like facebook, stiri, botosaniCei dornici să se implice în campania de colectare a semnăturilor „1 milion pentru Unire” au mers în întâmpinarea caravanei, în centrul Botoșaniului.

Printre cei care au semnat s-a numărat și primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. De asemenea, o mireasă a ales ca în una dintre cele mai importante zile din viața sa, ziua de cununie, să semneze pentru introducerea unui preambul în Constituția României care să vizeze Reîntregirea națională.

De la Mica Unire la Marea Unire, de la Iași la Alba Iulia, vom lua în următoarele două luni la pas județ cu județ, regiune istorică cu regiune istorică și vom strânge semnături pentru introducerea unui preambul în Constituția României care să vizeze Reîntregirea națională. Semnăm acum pentru un viitor mai bun, împreună”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

One thought on “FOTO Caravana Unirii a ajuns la Botoșani. Gestul exemplar făcut de o mireasă când a văzut autobuzele în culorile tricolorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *