Povestea dramatică a unei adolescente de 14 ani din Botoșani. A vrut să lucreze ca bonă, dar părinții copilului au obligat-o să se prostitueze

prostituataO adolescentă de 14 ani, dintr-o comună din Botoșani, a vrut să lucreze ca bonă pentru copilul unei familii, dar a ajuns prostituată.

Adolescenta din comuna Roma, județul Botoșani, provine dintr-o familie săracă, cu tatăl bolnav, mama nevăzătoare și un frate de 19 ani care își îngrijea mama. Cu toții trăiau din alocația fetei și ce mai câștiga fratele acesteia uneori. După clasa a VI-a, fata a abandonat școala, iar la scurt timp a fost sunată de un individ care i-a propus un loc de muncă: bonă pentru copilul surorii sale de la Suceava. Fata a acceptat, având încredere după ce a fost sunată și de sora individului.

like facebook, stiri, botosaniDe fapt fata a fost racolată de Mihai Fluerică, zis „Fanu” sau „Blondu”, din Vorniceni, şi concubina acestuia, Mariana Irina Chelaru, din Adâncata. Adolescenta a ajuns într-un apartament din Burdujeni unde cei doi locuiau cu fetița lor de doi ani.

Așa a ajuns să se prostitueze. Cei doi îi aduceau clienți, iar fata întreținea raporturi sexuale cu aceștia.

Atât Mihai Fluerică, cât și Mariana Irina Chelaru au ajuns pe mâna procurorilor. Fata a fost una dintre 14 tinere care au fost obligate să se prostitueze de o rețea de proxeneți din Suceava, anchetată de DIICOT. Gruparea infracțională obliga tinerele să facă sex pe bani inclusiv în Grecia sau Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *