Un tânăr îşi caută disperat familia din Botoşani. A fost adoptat de o familie din Canada

mitica rusu, saveni, botosani, stiriUn tânăr în vârstă de 28 de ani, care s-a născut în judeţul Botoşani, îşi caută disperat familia naturală. Este vorba de Mitică Rusu, care a fost adoptat, de mic, de o familie de canadeni.

Tânărul din Canada s-a născut pe 30 aprilie 1990 în municipiul Botoşani, părinţii săi numindui-se Dumitru Dorinel Rusu şi, respectiv Liliana Mihalachi.

like facebook, stiri, botosaniTatăl meu locuia atunci pe strada Republicii (astăzi strada 1 Decembrie), în Săveni. Din documentele de adopție reiese că tatăl meu se numește Rusu Dumitru Dorinel, născut în 1962. Bunicii din partea tatălui se numeau Rusu Dumitru şi Aurica. Mama mea biologică, pe atunci se numea Mihalache Liliana și era de origine din satul Brehueşti- comuna Vlădeni, născută în 1967. Bunicii din partea mamei se numeau Mihalache Savel și Sofiea. Îmi doresc foarte mult să iau legatura cu parinţii, fraţii, bunicii și cu toate rudele mele„, spune tânărul.

Asociaţia The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României îl sprijină pe Mitică să îşi găsească familia din Botoşani

One thought on “Un tânăr îşi caută disperat familia din Botoşani. A fost adoptat de o familie din Canada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *