Directorul Nova Apaserv: Societatea nu este află într-o situație de invidiat, dar nicidecum într-o situație dezastruoasă

albert tanasa lideri sindicat nova1Directorul societății Nova Apaserv Botoșani, Albert Tanasă, susține că situația financiară a societății nu este de invidiat, însă important este că aceasta nu are datorii la bugetul de stat. El a spus că societatea are încheiate eșalonări cu principalii furnizori de servicii și că încasările sunt pozitive.

Nu am avut și sper să nu avem nici pe viitor datorii la bugetul de stat, dar nicidecum nu suntem într-o situație dezastruoasă sau o situație în care ne putem aștepta într-o lună, două, trei, să ajungem la o insolvență. Datorită actualului management, societatea se află într-un echilibru din toate punctele de vedere, chiar dacă mai apar și unele mici sincope”, a menționat directorul Nova Apaserv.

like facebookTanasă s-a arătat deranjat de declarațiile făcute în spațiul public de parlamentarul PNL, Cristian Achiței, cum că Nova Apaserv este administrată extrem de prost de oamenii PSD după 2016 și că ar fi în pragul prăpastiei, acuzând că prin aceste declarații PNL a furat startul campaniei electorale.

El a ținut să atragă atenția liberalilor că cele mai multe angajări la Nova Apaserv s-au făcut în perioada iulie 2012-iulie 2016, când la conducerea acesteia se aflau liberali, angajări fără concurs, dar și zeci de concedieri individuale.

Actuala conducere a societății trebuie să suporte o serie de consecințe juridice a unor hotărâri luate în acea perioadă, practic să deconteze o serie de facturi emise în acea perioadă din toate punctele de vedere: și referitor la capitolul salariați, și referitor la capitolul contracte colective de muncă. La ora actuală societatea are de plîătit, și asta din 2016, 4 miliarde lei vechi pe lună numai pe hotărârile judecătorești care au avut ca obiect nerespectarea drepturilor salariale din 2012-2013-2014”, a spus directorul Nova Apaserv.

 

One thought on “Directorul Nova Apaserv: Societatea nu este află într-o situație de invidiat, dar nicidecum într-o situație dezastruoasă

  1. <> din stanga lui Tanasa este director sau ce este de s-a bagat in cliseu. Dupa dimensiuni pare sa fie unul din cei care stau in groapa la avarii cu salar de 1500. Are o moaca de revoltat. Dar cred ca mai are si alte retribuiri pe alte state de plata ca prea se da cu Seful si-l tine aproape. Probabil mimeaza o functie sindicala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *