Al treilea magistrat desemnat să judece dosarul de corupție al fostului președinte al CJ, Florin Țurcanu

grefieri Tribunalul Botosani, stiri, botosaniDosarul în care fostul președinte al Consiliului Județean, Florin Țurcanu, este judecat pentru fapte de corupție a fost preluat de un nou magistrat. Este vorba de judecătoarea Mihaela Mihalachi, cea care este al treilea magistrat care instrumentează acest dosar.

Precedenții doi judecători, Aurel Liviu Dicu și Dorica Țurcanu, s-au pensionat, astfel încât a fost nevoie de nominalizarea unui nou președinte de ședință.

Mihaela Mihalachi a avut, marți, primul termen în acest dosar, în care fostul șef al CJ este acuzat de trafic de influență și spălare de bani.

like facebook, stiri, botosaniÎn perioada 2013-2014, Florin Ţurcanu a ascuns şi a disimulat adevărata natură a provenienţei, a dispoziţiei sau a proprietăţii asupra imobilului din strada Aleea Pajiştei, nr. 13, municipiul Botoşani, imobil care a fost construit şi finanţat gratuit cu suma de 272.906,16 lei de către SC Cornells Floor SRL şi Bîrsan Vasile Marcel cunoscând că bunurile provin din săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *