FOTO Promovează Botoșaniul în Italia! Un renumit fotograf italian a creat o expoziție cu fotografii din Botoșani

Francesco Fogazzi expozitie in italia despre botosani (11)Un renumit fotograf italian a realizat o expoziție cu fotografii făcute în Botoșani și Copălău. Pozele sunt expuse de Francesco Fogazzi până pe 13 mai, în Gussago, în provincia italiană Brescia- Lombardia. Acestea au fost realizate în perioada  21 și 30 septembrie, anul trecut, în zona centrală a municipiului Botoșani, dar și în Copălău.

Mi-a plăcut orașul și împrejurimile, persoanele care au fost disponibile și dispuse să vorbească și să le fac fotografii. Am o amintire minunată. Intenția mea este să mă reîntorc și să le redau oamenilor cu care am vorbit fotografiile cu portretul lor. Am făcut deja o sută tipărite, dar nu am putut veni anul trecut, așa că sper să ajung în acest an”, a spus Francesco.

like facebook, stiri, botosaniExpoziția pe care a realizat-o este pregătită cu mai mult de șase luni în urmă. Francesco Gussago este de 17 ani președintele unui club de fotografiere din Italia.

„Până acum șapte ani și timp de șase ani, din 2003 până în 2008, am fost delegat al FIAF (asociații de fotografie federative italiene) pentru provincia Brescia”, ne-a povestit italianul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *