FOTO Primarul din Ștefănești a strâns gunoaie de pe litoralul de la ”Marea Nordului”

florin butura, actiune ecologizare, stiri , botosani , stefanestiPrimarul orașului Ștefănești, Florin Buțura, a participat la o acțiune ecologică pe litoralul „Mării Nordului”. Împreună cu angajații Primăriei, acesta a colectat gunoaiele de pe plaja de nisip de la malul  Prutului.

Primarul și angajații administrației locale din Ștefănești au strâns zeci de saci de gunoaie.

like facebook, stiri, botosaniVom avea o astfel de localitate atunci când oamenii își vor schimba mentalitățile și obiceiurile , când vor păstra curățenia pe oriunde vor trece și nu va fi nevoie ca alții să le strângă gunoiul făcut…când vor respecta natura și locul unde trăiesc, când se vor respecta pe ei”, a spus Buțura.

Marea Nordului, amenajată pe Barajul Stânca Costești, atrage anual mii de persoane.

 

 

 

One thought on “FOTO Primarul din Ștefănești a strâns gunoaie de pe litoralul de la ”Marea Nordului”

  1. Felicitari!!! Sper sa fi fost o actiune doar in beneficiul naturii,nu si a altora! Cand se va deschide sezonul la plaja normal ar fi ca toti cei care merg acolo sa aiba aprobare de la sectorul politiei de frontiera Stanca Costesti,ca doar e zona de frontiera… Ca o recomandare: sa faceti un sistem de stangere a deseurilor menajere,colectere,transportare,depozitare si reciclare daca este posibil,daca nu distrugere,ca sa nu mai arunce lumea gunoiul pe unde apuca si cei care nu respecta sa fie sanctionati! La mai multe actiuni de genul,si in aval de baraj! Respect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *