Revolta oamenilor ia amploare după crima de la Pacea. Petiție online pentru condamnarea pe viață a lui Bogdan

stiri, botosani, stiri din botosani, ucisa (1)Revolta oamenilor din întreaga țară după crima care a avut loc în urmă cu câteva zile la Botoșani, în zona Pacea, ia amploare. O petiție online pentru strângerea de semnături pentru condamnarea pe viață a lui Bogdan Ionel circulă pe internet. Până acum s-au strâns peste 4.000 de semnături.

like facebook, stiri, botosani Poporul roman doreste condamnarea pe viata a ucigasului Bogdan Ionel in varsta de 16 ani! Ai curmat viata unei fete nevinovate doar pentru ca tu ai fost orbit de iubirea fata de iubita ta! Cum ai putut sa ai asa sange rece si sa nu te gandesti deloc la viata ei? Ai 16 anisori, parul tau abia crescuse si mintea ta aproape se dezgheta, Petronela avea toata viata inainte, nu am cunoscut-o, nu am auzit niciodata despre ea dar m-a durut pe mine ca telespectator sa vad acea crima oribila care ai comis-o, nesimtitule! Nu te-ai gandit la viata ta macar? La viata ei? La viata parintiilor tai si parintiilor ei? La viata tuturor celor din jurul tau? Nu te-ai gandit la nimic. Am o intrebare, te-a mai ajutat cineva? Vom afla curand,  imi doresc sa primesti pedepasa cu moartea dar cum statului nu ii intra in competente sa iti ofere asta acceptam si pedeaspa pe viata fara drept de eliberare pe buna purtare, criminalule! Semnati acesta petite, probabil, odata primim si noi ce dorim! Vorbesc in numele tuturor celor care au suflet! Ma voi asigura sa ajunga aceasta petitie departe si sa primesti ceea ce imi doresc atat eu cat si poporul meu! Criminalule”, este mesajul dur al inițiatorului petiției, Răzvan Valentin Bizo.

Petronela Mihalachi, o tânără de 19 ani, a murit înjunghiată de 30 de ori, în timpul unei ședințe foto, în păduricea de la Pacea. Presupusul criminal, Bogdan Ionel, care, potrivit unor surse din anchetă, și-ar fi recunoscut crima, se află în arest preventiv.

4 thoughts on “Revolta oamenilor ia amploare după crima de la Pacea. Petiție online pentru condamnarea pe viață a lui Bogdan

  1. Dragi ființe, cel de sus știe cel mai bine ce și cum sa întâmplat. Lăsați legea sa facă dreptate nu voi . Câți criminali sunt în libertate pe străzi și trec pe lângă copii voștri ? Aici dece nu cereți dreptate ?. Este și el un copil care chiar poate a greșit dar poate nu a făcuto el și își asuma vina.
    Dece a vorbito de rău pe prietena lui ? Dece ea nu iese la iveala ( pentru ca are o vina se ascunde )
    Sunt multe întrebări, dar nu faceți voi dreptate.
    Chiar mie mila de bietul copil ca își irosește copilăria intr-o celula rece.
    Nu vorbiți de rău pe nimeni orice tragedie se poate întâmpla oricui.

    1. pedeapsa pe viata = 20 de ani. Deci pe la 40 de ani va fi liber dar fata pe care a omorât-o nu se va mai întoarce niciodată din mormânt. Nici măcar nu poate primi închisoare pe viață.

  2. Nu te cunosc, Razvan! Cine eşti? Nu stiai cum să ieşi în evidență??? Poporul român sunt si eu si refuz să fiu criminal, exact ca si „criminalul” tău. Faci acuzații peste acuzații, dar tu, si toti cei care gandesc ca si tine, ce eşti dorind moartea unui om??? Nu esti tot un CRIMINAL? Ce ar fi daca altii ar cere moartea ta pentru că tu ceri moartea altcuiva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *