VIDEO Imagini scandaloase! Tineri filmați în momentul în care distrug o bancă dintr-un parc

banca distrusa, parcul tineretului, stiri, botosaniImagini scandaloase surprinse de camerele de supraveghere montate într-un parc din municipiul Botoșani. Doi tineri au fost filmați în momentul în care sar cu picioarele pe o bancă din lemn din Parcul Tineretului și nu se opresc până nu o distrug.

Imaginile arată că cei doi tineri, unul de 21 de ani, iar altul de 22 de ani, recurg la gesturile de a distruge doar din teribilism. Ei rup scândurile la bancă, după ce inițial au stat pe ea.

like facebook, stiri, botosaniObservați pe camerele video, tinerii au fost prinși în scurt timp și amendați.

Din aceleași imagini reieșe și cum un tânăr îți face nevoile fiziologice la un copac. Și acesta a fost identificat de polițiști și sancționat.

Directorul Poliției Locale, Ioan Onuțu, susține că numărul faptelor de vandalism din municipiul Botoșani a crescut îngrijorător în acest an. Poliția Locală a aplicat nu mai puțin de 50 de amenzi și 87 de avertismente pentru distrugerea mobilierului stradal.

 

3 thoughts on “VIDEO Imagini scandaloase! Tineri filmați în momentul în care distrug o bancă dintr-un parc

  1. pentru cei ce au rupt banca, normal,sa plateasca pentru faptele lor. Pt cel ce a urinat la copac…de ce sa-i dai amenda,este ceva fiziologic,avea toaleta publica prin apropiere..?? adica cainii pot sa rahateasca tot orasul,pe unde treci numai rahat de caine…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *