Noi angajări la Spitalul Județean: 15 posturi au fost scoase la concurs

spitalul judeteanNu mai puțin de 15 posturi au fost scoase la concurs de Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani, din care 14 sunt destinate personalului medical. Astfel, la Unitate de Primiri Urgențe au fost scoase la concurs cinci posturi de asistent medical debutant, din care unul pentru Pediatrie, precum și patru posturi de infirmier debutant. Concursul va avea loc pe 23 mai.

La Compartimentul ORL Pediatrie este vacant un post de asistent medical, cu concurs pe 24 mai, iar la Secția de Boli Infecțioase Copii un post de îngrijitor curățenie, cu concurs pe 29 mai.

like facebook, stiri, botosaniPe Secția medicină Internă II este vacant un post de asistent medical debutant, cu concurs pe 30 mai, iar pe Compartiment Medicină Internă Darabani un post de asistent cu concurs pe 31 mai.

La Bloc Nașteri Maternitate este scos la concurs un post de îngrijitor curățenie, concurs pe 4 iunie. Dosarele se depun până pe 15 mai, iar concursul constă în trei probe.

Vezi aici cerințele!

De asemenea, spitalul a mai scos la concurs un post de inginer la Serviciul de managemnet al calității, cu concurs pe 17 mai. Dosarele se depun până pe 10 mai.

Vezi aici condițiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *