FOTO Filmul nenorocirii din Botoşani, unde un băiat de zece ani a murit carbonizat pe câmp: Era cu capul înăuntru şi cu picioarele afară

Foto: Observator
Foto: Observator

Filmul nenorocirii din Botoşani, unde un băiat de zece ani a murit carbonizat pe câmp, când juca fotbal, e cutremurător. Mărturiile celor care l-au găsit dezvăluie scene care îi vor marca toată viaţa pe tovarăşii de joacă ai micuţului.

 Sfârşit tragic pentru un copil de 10 ani a dintr-o comună din Botoşani. Băiatul a murit electrocutat pe un câmp din apropierea casei, după ce ieşise să joace fotbal cu câţiva prieteni. Cel mic se pare că a deschis din curiozitate uşa unui transformator de înaltă tensiune nesecurizat şi a fost secerat de 20.000 de volţi. A murit pe loc, sub ochii îngroziţi ai prietenilor de joacă.
like facebook, stiri, botosaniÎncă în stare de şoc, oamenii din satul Rădeni caută acum vinovaţi pentru vestea neagră care le-a lovit comunitatea. Cei mici jucau fotbal pe imaşul de la marginea comunei, însă la un moment dat curiozitatea l-a împins pe unul dintre băieţi prea aproape de transformatorul de înaltă tensiune.

„Şocul acela de la trepidaţiile alea cum l a curentat l-a aruncat afară şi a rămas cu o mână înăuntru.”, povesteşte unul dintre cei care l-a găsit. Martori au fost chiar ceilalţi copii aflaţi la joacă. Au dat alarma, iar salvatorii au venit imediat: „Băiatul meu a văzut cum l-a electrocutat a venit şi mi-a spus, tata uite aşa făcea copilul ăla acolo şi noi am fugit toţi.”

 Imaginea puştiului carbonizat îi va urmări multă vreme pe cei care l-au găsit: „Era cu capul înăuntru şi cu picioarele afară. Şi burta, flăcările l-au ars la piept.” Localnicii s-au îngrozit. Spun că transformatorul electric situat în câmp deschis nu este securizat şi uşa metalică poate fi deschisă cu uşurinţă.

De ani de zile, nimeni nu s-a mai îngrijit de panoul electric cu pricina. Nu există un gard de jur împrejur, lacătul este pus de formă şi pe tabla roasă de rugină abia daca se mai vede scrisa atenţionarea „pericol de moarte”.

Poliţia a declanşat acum o anchetă, pentru a stabili exact cine este de vină pentru tragedie.

Sursa: Observator Antena1

One thought on “FOTO Filmul nenorocirii din Botoşani, unde un băiat de zece ani a murit carbonizat pe câmp: Era cu capul înăuntru şi cu picioarele afară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *