Ce se întâmplă cu drumul strategic de 107 kilometri. În ce etapă se află acum

drum botosani targu frumosAutoritățile județene au anunțat că drumul strategic de 107 kilometri va intra în cel mai scurt timp în procedura de licitație. Vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, a declarat că la această dată proiectul tehnic este spre final după care vor urma avizările care mai sunt necesare la București și licitația. Acesta nu a putut avansa un termen privind începerea lucrărilor, precizând că această etapă ține de derularea licitației.

like facebook, stiri, botosaniReferitor la procedura de licitație, știți prea bine că trebuie să avem njoroc să nu fie contestații. Nu putem da un termen. Ne-am dori să înceapă mâine lucrările, dar trebuie să respectăm pașii legali legat de licitație, legat de proiectul tehnic care s-a întârziat un pic. Spre binele nostru, avem atâtea exemple din trecut unde s-a mers pe repede-înainte, proiectul tehnic s-a elaborat subiectiv și în momentul execuției constructorul a găsit în teren o altă situație față de cea prezentată în proiectul tehnic și a fost nevoie de acte adiționale, modificări de strategii”, a menționat Birta.

 Proiectul area o valoare de 73 milioane euro și prevede modernizarea a patru tronsoane de drum județean, care vor lega 14 localități din Botoșani, respectiv Albești, Blândești, Călărași, Dângeni, Dobârceni, Gorbănești, Hănești, Hlipiceni, Lunca, Mihălășeni, Răuseni, Sulița, Todireni și Trușești și comuna Șipote din județul Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *