Mesajul primarului din Ștefănești după înmormântarea Petronelei Mihalachi: A fost cea mai dură lecție despre viața copiilor noștri

stiri, botosani, stiri din botosani, inmormantare, crima (6)
Primarul orașului Ștefănești, Florin Buțura, la înmormântarea Petronelei Mihalachi

Primarul orașului Ștefănești, Florin Buțura, a transmis un mesaj emoționant după ce a participat, duminică, la înmormântarea tinerei Petronela Mihalachi, care a fost ucisă cu sângere rece în zona de agrement Pacea din Botoșani.

Marcat de moartea fetei de 18 ani, acesta a scris pe contul său de Facebook că întâmplarea care a zguduit nu doar Ștefăneștiul, ci și întreg Botoșaniul și întreaga Românie, „a fost cea mai dură lecție despre viața copiilor noștri”.

like facebook, stiri, botosani„Comunitatea noastră a condus-o pe ultimul drum pe Petronela Mihalachi. Un eveniment atât de tragic a reușit să scoată la lumină un sentiment puternic- solidaritatea. Toți într-un glas, toți într-un gând ne-am rugat pentru sufletul Petronelei :’’Dumnezeu să o ierte!’’ Nu pot exprima în cuvinte câtă durere și tristețe am văzut astăzi. A fost cea mai dură lecție despre viața copiilor noștri, despre violența și efectele ei, despre nevoia de implicare a familiei și a societății în viața tinerilor. Sper să învățăm că pentru a avea copii buni trebuie să fim părinți mai buni, dascăli mai buni”, a scris Buțura.

Citește aici știrea de la înmormântarea Petronelei Mihalachi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *