FOTO! Mare de lacrimi la înmormântarea tinerei ucise cu brutalitate la Pacea. Colegii și rudele fetei, împietriți de durere

stiri, botosani, stiri botosani, inmormantare, crima (6)Zi neagră, duminică, la Ștefănești, acolo unde Petronela Mihalachi, tânăra de 19 ani, ucisă cu 30 de lovituri de cuțit, a fost condusă pe ultimul drum.

Sute de persoane au fost prezente la slujba de înmormântare. Colegi, foști colegi, prieteni, rude, vecini, dar și simple persoane care au auzit de tragedie au mers să o conducă pe Petronela pe ultimul drum și să transmită condoleanțe rudelor îndoliate.

like facebook, stiri, botosaniÎn haine cernite au fost prezenți și directorul Colegiului Economic, Ioan Huțanu, dar și primarul din Ștefănești, Florin Buțura.

O mare de coroane de flori, dar și un urs mare de pluș au fost înconjurat cortegiul funerar. Petronela a fost îmbrăcată în rochie albă de mireasă.

Tatăl Petronelei a venit acasă din Germania ca să își conducă fiica pe ultimul drum. Cortegiul funerar va trece pe la Liceul din Ștefănești, unde tânăra a învățat până în clasa a 11-a, iar apoi va ajunge la cimitirul din localitate.

7 thoughts on “FOTO! Mare de lacrimi la înmormântarea tinerei ucise cu brutalitate la Pacea. Colegii și rudele fetei, împietriți de durere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *