Este oficial: Compania Națională de Investiții va asigura finanțarea pentru lucrările la Teatrul ”Mihai Eminescu”

teatrul mihai eminescu- botosani 001Compania Națională de Investiții va asigura finanțarea pentru realizarea structurii de rezistență la Teatrul ”Mihai Eminescu”, a anunțat senatorul PSD Doina Federovici. Aceasta a declarat că investiția va fi cuprinsă în lista de sinteză a CNI.

like facebook, stiri, botosaniAu fost discuții în jurul acestui subiect, că nu va prinsă investiția pe lista sinteză, au fost tot felul de motivații expuse în spațiul public și eu, și colegii mei, vă pot confirma că acest demers preluat de noi se va finaliza în imediata perioadă. A fost emis un ordin la sfârșitul lunii trecute și ca orice ordin îl completează pe precedenmtul și până nu ieșea ordinul care era pe curs, nu putea intra un alt ordin. De aceea investiția pentru realizarea structurii de rezistență nu era pe ordinul precedent. Pe parcursul săptămânii viitoare, maxim două săptămâni, avem și acest ordin iar această investiție urmează pașii corespunzători”, a spus Doina Federovici.

Cuprinderea investiției prin ordin într-o listă sinteză este primul pas pentru acordarea finanțării, iar includerea pe listă înseamnă asigurarea finanțării pe anul în curs, a adăugat liderul PSD Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *