Antrenorul FC Botoșani, înaintea meciului de la Mediaș: Nu ne așteaptă un joc ușor, dar eu văd că avem potențialul necesar pentru a ne întoarce cu punctele

stiri, botosani, stiri din botosani, fc botosani, costel enacheFc Botoșani va juca, duminică, 29 aprilie, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaș. Partida va avea loc de la ora 17.30.

Antrenorul Fc Botoșani, Costel Enache, a declarat, joi, că se așteaptă la un meci greu la Mediaș, dar este convins că FC Botoșani poate face față acestei partide, ba mai mult, poate câștiga punctele puse în joc.

like facebook, stiri, botosaniDacă facem remember în campionat, am pierdut foarte greu în ultimul timp, iar victoriile într-adevăr nu au fost unele clare sau concludente, dar cred că suntem pe o linie bună. Ideea de bază este să încercăm să ne motivăm, să ne capacităm și să readucem entuziasmul în jocul nostru. Entuziasmul ăsta trebuie completat oarecum și cu eficiență și sper ca deplasarea de la Mediaș să fie una productivă. Avem nevoie de puncte pentru a consolida poziția, avem nevoie de puncte pentru a spera în continuare într- o luptă deschisă, până în ultima etapă cu Dinamo. […] Vor fi și schimbări, avem nevoie de toți jucătorii, e nevoie să venim cu jucători proaspeți. A fost o perioadă destul de încărcată din punct de vedere fizic și nu numai fizic, și partea mentală e una destul de agresivă în acest timp. Sper că vom găsi prospețime și inventivitate în jocul nostru. Avem nevoie de puțină fantezie, am fost cam clasici, să spunem, în jocul nostru. Cred că ar fi binevenit puțin entuziasm, imaginație. Încă avem antrenamente și e normal să lăsăm jucătorii să fie concentrați pe antrenamente,  să nu dăm informații adversarilor, dar vom vedea”, a spus Enache.

Potrivit acestuia, Gaz Metan Mediaș a crescut ca și valoare individuală, dar au evoluat și în ce privește calitatea și eficiența în joc.

„E o echipă mult schimbată față de campionate, e o echipă care chiar joacă. Nu ne așteaptă un joc ușor, sub nicio formă, dar eu văd că avem potențialul necesar pentru  a ne întoarce cu punctele de la Mediaș. […] Eu sper că fiecare dintre noi avem de demonstrat câte ceva în plan individual, în primul rând. Avem ambițiile noastre, sper că avem în noi spiritul de învingători pentru că asta ne-a făcut să venim într-un sport, într-o competiție, într-un challenge, apoi, pentru grup, e foarte importantă imaginea noastră, e foarte important statutul pe care ni l-am creat și oportunitățile de campionat, am spus încă de la început că avem nevoie de puncte pentru crede în continuare într-o luptă reală cu cei de la Dinamo”, a declarat antrenorul FC Botoșani.

Pentru FC Botoșani urmează trei meciuri în deplasare, pentru care, susține Enache, este nevoie de o bună organizare și motivație.

„E o zonă periculoasă, trei jocuri în deplasare, netratate corespunzător pot crea o problemă, n-am făcut jocuri slabe în deplasare, suntem o echipă destul de bine organizată defensiv, avem soluții ofensive foarte bune. Cred că putem face puncte din cele trei deplasări fără niciun fel de problemă. Nu e vorba de teamă, e vorba de organizare, de motivație și de a aplica ceea ce știm noi mai bine”, a precizat antrenorul.

 

2 thoughts on “Antrenorul FC Botoșani, înaintea meciului de la Mediaș: Nu ne așteaptă un joc ușor, dar eu văd că avem potențialul necesar pentru a ne întoarce cu punctele

  1. Enache,cred că ești din altă lume ! Încă mai ai tupeul să spui că ai soluții ofensive și încă foarte bune ? Scuza-ma dar cred că, ori chiar nu te pricepi ori ești nesimțit că altă explicație nu există !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *