Tânărul care a ucis-o pe Petronela Mihalachi, reţinut de Poliţie. Şi-a recunoscut fapta. Află cine este el!

stiri, botosani, stiri din botosani, ucisa (1)Tânărul care a ucis-o pe Petronela Mihalachi, tânăra găsită moartă la Pacea, a fost reţinut de Poliţie. El se numeşte Bogdan Ionel are 17 ani şi şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor.

El este, de asemenea, elev, şi provine din localitatea Dobârceni. Mama sa este plecată în Italia, aceasta fiind singura care are grijă de el și de sora sa. Cei doi tineri au un apartament, cumpărat de mama lor, în Botoșani.

Potrivit anchetatorilor, tânărul urmează a fi expertizat psihiatric, deşi acest lucru nu este obligatoriu, pentru că are mai mult de 16 ani.

like facebook, stiri, botosaniLa audierile de miercuri seară, el a fost asistat de reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Ionel Bogdan a înjunghiat-o, pe fondul geloziei, pe Petronela Mihalachi cu aproximativ 30 de lovituri de cuţit. Acesta este elev în clasa X-a la Școala de Cooperație.

Foto: facebook
Foto: facebook

One thought on “Tânărul care a ucis-o pe Petronela Mihalachi, reţinut de Poliţie. Şi-a recunoscut fapta. Află cine este el!

  1. Din punctul meu de vedere eu cred ca acest baiat nu el este criminalul petronelei ci blonda aia caminarita aia ce sta la camin … ar trebuii legata si chinuita pe viata taiata si ea cu cutitul si pus sare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *