Sportivi botoșăneni medaliați la Campionatul Național de Taekwondo WT

Campionatul Național de Taekwondo WT,In perioada 20-22 aprilie, Municipiul București a fost gazda celei de a -XXI- a ediție a Campionatului Național de Taekwondo WT, competiție organizată de către Federația Română de Taekwondo WT în incinta Sălii Polivalente.

La acest eveniment național au luat startul peste 500 de sportivi legitimati la 40 de cluburi de profil din țară. CS Real Taekwondo Team Botoșani a participat cu un lot format din 20 de sportivi, iar datorită unei bune prestațiii pe suprafața de luptă au reușit să obțină 4 titluri de campion național, 5 titluri de vicecampion național și încă 4 pe locul 3 al podiumului.

like facebook, stiri, botosaniTitlul de Campion Național: Nistoroaia  Paul Alexandru, Marin Bianca, Dănilă Aryan, Giurgiu Teodora.

Titlul de Vicecampion Național:Vamanu Andrei (două titluri), Grădinaru Adina, Marin Răzvan, Doloca Ionela .

Medaliații cu bronz: Țăruș Mihaela (2 medalii),Buzuc Denis, Radiș Andy.

Felicit și mulțumesc sportivilor pentru efortul depus și rezultatele obținute la această competiție. Totodată, aduc mulțumiri și părinților acestor sportivi care dedică o parte din timpul lor și se implică în dezvoltarea personală a copiilor și în susținerea și promovarea taekwondo-ului WT în județul Botoșani”,  a declarat Nicolae Pasniciuc, președinte-antrenor al CS Real Taekwondo Team Botoșani.

a Campionatului Național de Taekwondo WT,

a Campionatului Național de Taekwondo WT,

a Campionatului Național de Taekwondo WT,

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *