ÎPS Teofan le-a cerut botoșănenilor să iasă în număr cât mai mare la urne în cazul unui referendum pentru familie

IPS Teofan biserica sf gheorgheÎnalt Prea Sfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, i-a îndemnat pe credincioșii botoșăneni să participe în număr cât mai mare la urne, în cazul în care va fi organizat un referendum pentru familie. El a spus, la finalul slujbei care a avut loc la Biserica ”Sf.Gheorghe” din municipiul Botoșani, ca fiecare credincios să aducă cu el cel puțin 50 de persoane.

like facebookDacă Dumnezeu ne va binecuvânta şi primăvara asta sau începutul verii în cele din urmă mai mare ţării vor da ascultare glasului poporului să se organizeze, cum ştiţi bine, ne tot dorim acest lucru, acel referendum pentru ocrotirea familiei, bărbat cu femeie, să nu fie nimeni de aici de faţă care să lipsească. Împreună cu dumneavoastră să aduceţi fiecare câte cel puţin 50 de persoane ca să se vadă care este în cele din urmă dorinţa oamenilor de bine din ţara aceasta”, a spus IPS Teofan.

2 thoughts on “ÎPS Teofan le-a cerut botoșănenilor să iasă în număr cât mai mare la urne în cazul unui referendum pentru familie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *