Furnizarea apei ar putea fi reluată mai devreme, la sfârșitul acestei săptămâni

fara apa (1)Furnizarea apei ar putea fi reluată mai devreme, la sfârșitul acestei săptămâni. Potrivit președintelui Consiliului Județean, Costică Macaleți, una din lucrările programate în zona Cătămărăști nu se va mai realiza, întrucât operatorul de apă nu a găsit un constructor. Drept urmare, botoșănenii ar putea avea apă la robinete mai devreme. Șeful CJ a discutat, marți, cu directorul Nova Apaserv, Albert Tanasă, asupra acestei probleme.

like facebookNu se mai intervine la rezervoarele de la Cătămărăști. Voiau să mai facă niște subtraversări între rezervoarele de la Cătămărăști și nu o mai fac pentru că nu au găsit constructor. Au un program de avarie pe care trebuie să-l rezolve, care nu s-a rezolvat la timpul respectiv. Cu scuzele de rigoare, populația trebuie să înțeleagă că această întrerupere generală este necesară, pentru că altminteri avem pierderi foarte mari de apă. Am cerut să aibă programul foarte bine făcut, pe echipe, utilaje, materiale”, a menționat Macaleți.

Societatea Nova Apaserv a anunțat oprirea generală a sistemului de alimentare cu apă Bucecea – Dorohoi – Botoșani – Flămânziîn perioada 27-28 aprilie 2018,  în vederea executării lucrărilor de revizie generală și reparații capitale planificate.

Furnizarea apei va fi oprită în seara zilei de vineri  27 aprilie  începând cu ora 2000iar manevrele de repunere în funcțiune a sistemului vor începe în noaptea zilei de sâmbătă spre duminică.

Sunt afectate municipiile Botoșani și Dorohoi, precum și mai multe comune.

One thought on “Furnizarea apei ar putea fi reluată mai devreme, la sfârșitul acestei săptămâni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *