VIDEO! Revoltă de la pământ! Oamenii dintr-un sat, nemulțumiți că li se încalcă dreptul de proprietate. Polițiștii și jandarmii, mobilizați la fața locului

protest, stiri, fantanele, botosaniO firmă din Botoșani, care deține o balastieră pe râul Siret, a reușit să stârnească revolta unor localnici din județul Suceava. Este vorba de societatea comercială Cornell’s Floor SRL, cea care este controlată de omul de afaceri Marcel Bîrsan, cel care l-a denunțat pe fostul președinte al Consiliului Județean, Florin Țurcanu.

Aproximativ 40 de localnici din comuna Fântânele au acuzat firma botoșăneană că nu ar fi respectat limitele proprietăților, trecând peste pășunea lor și au protestat luni dimineață pe marginea Siretului, în dreptul localității Joldești.

like facebook, suceava, news, stiriMai multe echipaje de jandarmi și polițiști din Botoșani și Suceava s-au deplasat la locul respectiv, luni, pentru a asigura ordinea și a interveni în caz de nevoie.

Totodată, în zonă au ajuns reprezentanți ai firmei din Botoșani, ai conducerii Primăriei Fântânele, dar și ai Oficiului de Cadastru și APIA.

„O comisie a arătat că suprafața de exploatare a firmei din Botoșani este respectată, iar oamenii au înțeles. S-au făcut delimitări, s-au marcat cu țăruși astfel încât să nu mai existe probleme”, ne-a declarat prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi.

Potrivit prefectului, oamenii au văzut că exploatarea se face pe albia respectivă și nu le sunt încălcate limitele de proprietate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *