FOTO! Înghesuială la sarmalele și vinul oferit de municipalitate, la Biserica Sfântul Gheorghe. Primarul Flutur a împărțit pachete

jandarmi sarmale sf gheorgheCredincioşii care au asistat, luni, la slujba de la Biserica Sfântul Gheorghe au format coadă la sarmalele oferite de municipalitate, cu prilejul hramului bisericii. Ca în fiecare an, au fost pregătite, cu sprijinul sponsorilor, 1000 de porții de sarmale, 100 de cozonaci şi 50 litri de vin au fost oferite botoşănenilor după slujbă.

like facebookBucatele oferite au fost preparate la Cantina de ajutor social a primăriei. La împărțirea pachetele a participat și primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur.

Ca întotdeauna, la hramul orașului am făcut mâncare de hram: sarmale, cozonac și vin pentru toți cei care doresc să fie alături de noi în această zi. Sarmalele noastre sunt bune”, a menționat primarul Cătălin Flutur.

Jandarmii, dar și polițiștii locali au asigurat ordinea pentru ca oamenii să nu se îmbrâncească.

sarmale sf gheorghe

sarmale sf gheorghe 4

sarmale sf gheorghe 3

sarmale sf gheorghe 1

saramale sf gheorghe 2

jandarmi sarmale sf gheorghe 1

One thought on “FOTO! Înghesuială la sarmalele și vinul oferit de municipalitate, la Biserica Sfântul Gheorghe. Primarul Flutur a împărțit pachete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *