Elsaco Solutions participă la expoziția internațională eCom, la Geneva

elsacoÎn perioada 24-25 aprilie 2018, la Geneva, se va desfășura cea de-a 8-a ediție a Expoziției Internaționale eCom 2018, cel mai mare eveniment dedicat web designului, comerțului electronic, marketingului digital și mobil din Elveția.

 La ediția din acest an vor participa din România, alături de Asociația pentru Tehnologia Informației și Comunicații ATIC, 11 firme românești de profil, printre care și compania botoșăneană Elsaco Solutions.

Evenimentul reunește 250 de expozanți și peste 4.000 de vizitatori și decidenți, care vor putea discuta cu experți elvețieni și internaționali de top.

Printre soluțiile și produsele prezentate de reprezentanții Elsaco Solutions, în cadrul acestui eveniment, se numără:

  • ELSACO CSS – soluții avansate de cybersecurity.
  • ELSACO SAM – Smart All Meters: soluție de smart metering ce permite citirea de la distanță a oricărui tip de contor (energie electrică, apă, gaz, energie termică), indiferent de producător, indiferent dacă este vorba de contoare de tip analogic sau digital. Este bazat pe tehnologia OCR patentantă de Elsaco, o soluție cu acuratețe 100%.
  • ELSACO SEP – Smart Event Presence: soluție destinată evenimentelor în cadrul cărora organizatorii vor să aibă o comunicare mai apropiată cu publicul prin intermediul smartphone-urilor.
  • ELSACO FO – soluție “pipe-in-pipe” pentru instalarea rapidă și eficientă a cablurilor de fibră optică prin intermediul rețelelor de transport și distribuție a apei potabile.

Alte produse și soluții: asistență implementare GDPR, echipamente IT&C, magazin online EuroBuy.ro, echipamente Tempest.

Sursa. comunicat Elsaco

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *